Duhci so lahko zabavni

Access Consciousness ima učinkovita orodja

Z Access Consciousness sem se spoznala pred približno pol leta. Od takrat naprej sem bila na različnih delavnicah in s pridom uporabljam ta učinkovita orodja vsak dan. Všeč mi je, ker nam ta učinkovita orodja dejansko omogočajo dostop do več zavedanja (našega lastnega zavedanja), kar pove že samo ime (Access consciousness-dostop do zavedanja). Zavedanje vključuje vse in ne izključuje ničesar. Tukaj je velika razlika z ostalimi modalitetami, saj imaš možnost živeti in ustvarjati onkraj resničnosti, ki je omejena s petimi čutili. V tem svetu se še vedno pogosto delamo, da stvari, ki se jih ne da zaznati s petimi čutili ne obstajajo. Vsi pa vemo, da obstajajo npr. mikroskopska bitja ali zvoki, ki jih netopir zazanava, človek pa ne… Obstaja torej svet, ki ga s petimi čutili ne zaznavamo, ampak obstaja in ima vpliv na nas, če si to priznamo ali ne. Iz tega razloga sem se odločila, da se udeležim tudi delavnice o entitetah. Dobila sem globji vpogled, kako ravnati z nevidnim svetom, kako komunicirati z njim, kako prostor očistiti težkih energij. Delavnica je bila poučna, prijetna in transformativna. Poleg tega, da ima Goga Pečnik ogromno znanja na tem področju je tudi zelo senzibilna in intuitivna. Delavnico prilagodi udeležencem in kjlub skupni tematiki, je pristop še vedno zelo individualen. Jaz se po delavnici počutim osvobojeno neke teže, ki je bila v meni pa je sploh nisem znala nikamor umestiti niti nisem vedela, kaj je njen razlog. Zaradi obiska te delavnice pri Gogi sem veliko bolj lahkotna in svobodna. Dobra plat te delavnice je ta, da se očistijo naše omejitve in nabrana energija, tako na zavedni kot tudi na nezavedni ravni… In potem je toliko lažje živeti, ustvarjati, biti. Hvala, Goga za to nepozabno izkušnjo.

Uršula S.

Pogovarjajte se z entitetami

Access Bars pomagajo tudi nosečnicam

Z Access Bars do lažjega poroda

Hvala še enkrat, brez vas mi ne bi uspelo. Ime ji je Kim, težka 3930 g, dolga 53 cm, nimam niti enega šiva. Babice niso mogle verjet😍 zmogla sem, verjela sem. Hvala ❤

Anja V.

Strah pred porodom in raztrganostjo

Izkušnja Access bars terapije z Gogo Pečnik je bila zame odlična izkušnja. Močan pretok energije, ki se je vzpostavil skozi moje telo in pretočnost v celicah, ki se je odpirala skozi rahel pritisk na prave točke na glavi, je v meni odpiral pot za razširjeno perspektivo miselnih procesov in me hkrati spravil v globinsko stanje, kjer sem lahko zaznavala, kako tok energije sprošča in uravnoveša tiste dele v mojem telesu, ki to potrebujejo. Hkrati so misli iz moje glave izginile, bila je samo prisotnost trenutka, moje možganske sinapse pa pripravljene odpreti nove poti za razširjeno perspektivo zaznavanja sebe in sveta. Zagotovo izkušnja, ki jo priporočam.

Andreja C.

Access bars terapija

Pozdravljeni gospa Goga.

Z veseljem vam sporočam, da se veliko bolje počutim. Spanje se mi urejuje in tudi čez dan sem veliko bolj umirjena in sproščena. Srce je sedaj umirjeno. Večino zdravil sem že opustila. Obe vaši orodji še zmeraj uporabljam. Občutno spremembo sem občutila, ko sem začela uporabljati vaše čistilne izreke. Hvaležna sem vam za vse kar ste naredila zame.

Lep pozdrav in vse dobro tudi vam.
V.

Moč čistilnih izrekov

Tako v življenju kot na področju osebne rasti sem si nabrala kar nekaj izkušenj…vendar, ko sem prišla h Gogi na Bars terapijo je bilo, kot da sem stopila v popolnoma nove dimenzije.
Uro in pol brez misli, vauuu to ne dosežem niti v najgloblji meditaciji. Res pa je, da je bilo polno občutij, vsakih nekaj minut drugače, od smeha, žalosti, mrazenja, prijetne toplote, občutek neskončne razsežnosti in popolne praznine, pa solz, ki so polzele same od sebe…bilo je potovanje v najbolj oddaljene galaksije in ponovna vrnitev k sebi nazaj v najglobljem pomenu besede….a ne glede na navedeno ne znam izbrati pravih besed…ker je bilo celotno doživetje neopisljivo.

Irena T.

Leave your testimonial

Send messageclear

We care about our customers!

Mauris euismod ante a mauris ultrices malesuada. ivamus tempus gravida elit, eu accumsan dui consectetur sed. Phasellus ipsum risus, sodales ac mauris at, rutrum mattis purus.

Nulla facilisi. Curabitur ut aliquam arcu, id pulvinar purus. Duis iaculis non nisl.